Ghí - Prepustené Maslo 150 ml

(0x)
ghibal.jpg
Kód
ghi150ml
Dostupnosť
Skladom
Množstevná zľava
od 2 ks zľava 20 %
od 5 ks zľava 30 %
Naša cena s DPH
14,9 €/ks
Naša cena bez DPH
12,4 €/ks
ks

Popis

Maslo prepustené tradičným spôsobom ájurvédským

 

Ghi (Ghee) je výrobok pôvodom z Indie, ktorého korene siahajú dávno do minulosti. Ajurvéda sa na Ghi pozerá ako na základ kuchyne. Jedna sa o maslo spracované z kravského mlieka, ktoré sa zahriatím zbavuje vody, bielkovín a laktózy - tým získava dlhšiu trvanlivosť, výraznú krémovú arómu, nežltne, nekazí sa a je vhodné na alergikov.

 

Hlavnou výhodou ghi je bod prepaľovania - topenia, ktorý sa oproti konvenčnému maslu (150 ° C) posunul na hranicu 250 ° C. Zaujímavé je že ghi nie je potrebné uchovávať v chladničke. Traduje sa, že čím je staršie, tým je lepšie. Zreje ako víno a výborne sa spája so širokou skalou korenia a byliniek.

 

Nami ponúkané ghi je vyrábané tradičným ájurvedským spôsobom. V strednej Európe je známe prepustené  maslo už niekoľko stoviek rokov. Spôsob výroby je však oproti ájurvedskému odlišný. Pravé ajurvédske ghi má príjemnú orieškovo-maslovou chuť a lákavú arómu.

 

Zloženie: Maslový tuk najmenej 99,3%

 

Nutričné hodnoty v 100 g

Energetická hodnota

3 682 kJ/879 kcal

Bielkoviny

0 g

Tuky

99,3 g

- z toho nasýtené mastné kyseliny

62 g

Sacharidy

0 g

- z toho cukor

0 g

Sodík

0 mg

Skladovanie:  V tme, suchu pri teplote do 20 ° C.

Upozornenie: zmena konzistencie najmä pri vyšších teplotách nie je na závadu.

 

Použitie:

Maslo ghi  je vhodné na varenie, smaženie i pečenie. Pokrmom dodáva delikátny nádych a orieškovú chuť.

K výrobe bola použitá surovina z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva v Českej Republike.

 

Balenia: 150 , 400, 1000ml

Parametre

Súbory na stiahnutie

Odkazy a videá

Komentáre

Hodnotenie

0

Hodnotilo 0 užívateľov

5
4
3
2
1

Články