Antioxi Kvapky - Tinktúra 50ml (Antioxidant - Zmes Bylín Pre Neutralizáciu Voľných Radikálov)

(0x)
antioxi-antioxidant-kvapky-tinktura-50-ml.jpg
Výrobca
Bylinné kapky, Česká Rep.
Záruka
Podľa dátumu spotreby
Kód
antioxikvapky
Dostupnosť
Skladom
Množstevná zľava
od 2 ks zľava 10 %
Naša cena s DPH
32,9 €/ks
Naša cena bez DPH
27,4 €/ks
ks

Popis

ANTIOX tinktúra (extrakt) - zmes bylín pre neutralizáciu voľných radikálov. Antioxidanty spomaľujú starnutie a predchádzajú vzniku nebezpečných chorôb.

Zloženie: černica krovitá (Rubus fruticosus) plod, pamajorán obyčajný (Origanum vulgare) vňať, resveratrol - šupky a semená červenej odrody viniča (Vitis vinifera), kávovník arabský (Coffea arabica) zelený (Nepražený) plod, čajovník čínsky (Camellia sinensis) - zelený čaj, zelený jačmeň siaty (Hordeum vulgare) zelené výhonky, pestrec mariánsky (Silybum marianum).

Starnutie je neodvratný proces končiace smrťou. Tento proces začína približne 30. rokom života. Od tohto okamihu sa znižuje regeneračná schopnosť organizmu každoročne o cca 1%. Postupne dochádza k zmenám v organizme. Pribúda telesný tuk. Svaly atrofujú. Kosti rednú a stávajú sa krehkými. Kĺby trpia opotrebovaním chrupavky a vznikom výrastkov. Väzy strácajú pružnosť. Srdce stráca výkonnosť. Cievy strácajú pružnosť, stúpa krvný tlak. Znižuje sa kapacita pľúc a okysličenie orgánov. Znižuje sa produkcia kyseliny soľnej a spomaľuje peristaltika. Atrofujú ďasná. Atrofujú aj pečeň a obličky. Oslabujú zvierača močového mechúra. Ochabujú funkcie pohlavných orgánov. Vonkajšie prejavy starnutia mozgu sa objavujú až po päťdesiatke.

Zhoršuje sa prenos informácií nervovými vláknami, dostavuje sa zábudlivosť, spomalené reakcie, výpadky pamäti, schopnosť učiť sa a zvládať nové podnety. Našťastie inteligencie zostáva po celý život. Vekom sa zhoršuje sluch, zrak (vrátane šedého a zeleného zákalu), chuť a čuch. Klesá napätie a pružnosť kože a tvoria sa vrásky. Vlasy šednú a naopak sa objavuje či zahusťuje ochlpenie na obočie, v nose a v ušiach. Liekom na starnutie je duševná a telesná aktivita a ... užívanie prírodných antioxidantov.

Bolo dokázané, že syntetické antioxidanty môžu spôsobovať rad chorôb, dokonca aj tie, proti ktorým sú užívané. Bolo zistené, že voľné radikály poškodzujú najmä imunitný systém a spôsobujú hormonálnu nerovnováhu. Ďalšie javy sú už odvodené od týchto porúch. Je nutné uviesť, že voľné radikály usmrcujú vírusy, baktérie a rakovinové bunky! Nie sú teda nebezpečné zo svojej podstaty, ale nebezpečný je ich nadbytok. Z výskumov vyplýva, že kombinácia antioxidantov je prospešnejšie, než antioxidant jediný. A pretože nikto nevie ktorý organizmus v akej fáze potrebuje ktorý antioxidant, vytvorili sme zmes, ktorá môže trochu pripomínať tortu psíka a mačičky. Ale verte, že sme do tejto zmesi vybrali to najlepšie (pri súčasnom stupni poznania), čo nám matka príroda ponúka.

Dôležité upozornenie: antioxidanty sú vhodné ako prevencia širokého spektra chorôb vrátane chorôb spojených so starnutím, ale nie je vhodné ich užívať pri zistení nádorového ochorenia, pretože chránia aj rakovinové bunky !!!

Plody ostružiny majú výnimočne silný ochranný a antioxidačný účinok vďaka obsiahnutým bioflavonoidům, ktoré môžu predchádzať nádorovým a srdcovým ochorením, poškodenie voľnými radikálmi (vrátane oxidačného starnutia buniek), spomaľujú stareckou degradácii mozgu, pomáhajú liečiť zápal pľúc a iné zápaly, znižujú následky ožiarenia a chemoterapie, pôsobí detoxikačne a radíme ho k látkam chrániacich pečeň (hepatoprotektivum). Chráni aj zrak a ďalšie orgány pred voľnými radikálmi. Antioxidačný účinok týchto liečivých rastlinných farbív (bioflavonoidov) sa sčíta s antioxidačným účinkom vitamínu C a niekedy s ním pôsobí synergicky. Posilňujú sa navzájom napr. V rámci prevencie nádorových a srdcových ochorení a ochorení dýchacích ciest. Účinnosť farbivá sa zachováva aj konzerváciou a farbivo nemá nežiaduce vedľajšie účinky. Maliny majú asi tretinu antioxidačné sily černíc. Tmavšie druhy malinoostružin asi polovicu. Černice obsahujú tiež draslík, horčík, železo, vlákninu a kyselinu listovú. Obsah salicylátov je výhodou pri liečbe zápalov, prechladnutie, niektorých foriem reumatizmu a v prevencii trombózy, u osôb s neznášanlivosťou k acylpyrínu však môžu rovnakú reakciu vyvolať i černice (alergia).

Plody černíc a ich a šťavu užívame pri prechladnutí, zachrípnutí, zväčšené štítnej žľaze, pri vysokých teplotách a ako bunkovú ochranu pri kyslíkovej terapii a ozonoterapia; chráni aj športovcov a ťažko pracujúcich pred kyslíkovými radikálmi.

Pravidelné užívanie spomaľuje starnutie (vrátane starnutia pleti a orgánov), odľahčuje metabolický a cievny systém, uľahčuje prácu orgánom a chráni ich pred ochorením. Je dokázané, že pravidelné užívanie plodov černíc sa znížil výskyt nádorov hrubého čreva o 60 až 80%. Kyslíkové opotrebenia (poškodenie kyslíkovými radikálmi) buniek mozgu a celého tela je podstatne slabšia u organizmu chráneného pigmentom černíc. Černice (resp. Maliny a malinoostružiny) prakticky zastavujú kyslíkové starnutie mozgu cicavcov, čo bolo preukázané napr. Na pokusoch s potkanmi. 1 polievková lyžica plodov alebo šťavy 3 × denne (alebo 1 kávová lyžička černicové marmelády 3 × denne) predstavujú značnú podporu chorých a už jedna lyžica denne je prevenciou mnohých ochorení od prechladnutia až po rakovinu a rad ochorení, vrátane zápalu pľúc, hyperfunkcia štítnej žľazy, kŕčových žíl a rôznych zápalov pomáha liečiť. Vedecký výskum zaradil začiatkom tretieho tisícročia plod černice medzi najsilnejšie rastlinné antioxidanty a svojím účinkom ich farbivo predčí väčšinu liečivých flavonoidov a antioxidantov prírodného pôvodu. Niektoré drogy s obsahom účinných flavoidov je vhodné pre zvýšenie účinku bioflavonoidov resp. obsiahnutého vitamínu C medzi sebou kombinovať. Súčasťou liečebných zmesí môžu byť rôzne kombinácie týchto plodov a ďalších drog: maliny, černice či malinoostružiny, brusnice, čučoriedky, hložinky, biela časť oplodia citrónu a pomaranča (komplex flavonoidov hesperidín), vňať pohánky, list ginka, farbivo červeného vína, šípky, plod jarabiny, plod jarabiny čiernej, plod arónie, plod čiernej ríbezle, plod aceroly, plod a kvet bazy čiernej, koreň sladkého drievka, list ginkgo, malín, ostružiny, vňať mäty ai. Obsiahnuté bioflavonoidy a antioxidanty rozdeľujeme najčastejšie do skupín jednak podľa ich vzťahu k účinku vitamínu C, s ktorým niektoré z nich pôsobia synergicky (táto skupina flavonoidov sa nazýva najmä v USA vitamín C2 a spolu s vitamínom C ako C-komplex); jednak podľa ich vzťahu k cievam a krvnému ooběhu, ktorých niektoré parametre vylepšujú (táto skupina flavonoidov sa nazýva vitamín P a aj tu môže byť účinok často podporený prítomnosťou vitamínu C).

 

Zdravotné tvrdenia týkajúce sa jednotlivých použitých liečivých rastlín vo formulácii predloženej Európskej komisii na schválenie (on hold): Antioxidant. Normálne funkcie črevného traktu a žalúdka. Normálnu činnosť kardiovaskulárneho systému - krvný tlak. Normálna funkcia horných ciest dýchacích / Imunita. Dojčenie. Normálna činnosť pečene. Duševný výkon - spánok. Normálne trávenie. Normálne funkcie žlčníka. Normálnu činnosť kardiovaskulárneho systému. Antioxidant. Normálna činnosť srdca. Metabolizmus / oxidáciu tukov. Termogenese - energetický výdej.Metabolismus lipidov. Duševný stav a výkon koncentrácia - učenie. Orálne zdravie. Antioxidant. Pružnosť ciev. Normálna hladina cholesterolu v krvi. Normálna činnosť srdca. Vylučovanie vody z tela. Antioxidant. Celkové tonikum vitamínov a minerálnych doplnkov z prírodného zdroja. Normálne trávenie a funkcie pečene, prečistenie. Antioxidant. Normálna hladina cukru v krvi. Normálna činnosť srdca. Prirodzená obranyschopnosť - odolnosť. Normálna činnosť pečene.

 

Na základe Nariadenia Európskeho parlamentu nesmieme uvádzať všetky účinky, ktoré zmes má.

 

Dávkovanie: 3x denne 20 kvapiek. Z dôvodu obsahu alkoholu nevhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy. 

 

Obmedzenie: neužívať pri onkologických diagnózach.

 

Kód: antioxidant, starnutie.

Parametre

Súbory na stiahnutie

Odkazy a videá

Komentáre

Hodnotenie

0

Hodnotilo 0 užívateľov

5
4
3
2
1

Články