Fermentované Enzýmy BIO 500ml - PUR

(0x)
mikroveda-life fermentovane enzymy.jpg
Záruka
Podľa dátumu spotreby
Kód
termentovaneenzymy
Dostupnosť
Skladom
Množstevná zľava
od 2 ks zľava 10 %
Naša cena s DPH
49,9 €/ks
Naša cena bez DPH
41,6 €/ks
ks

Produkt patrí do kategórie:

Popis

MikroVeda - fermentované enzýmy BIO predstavujú inovatívne enzýmové fermentačné nápoje s obsahom až 33 kmeňov mikroorganizmov. Fermentované enzýmy pomáhajú telu so štruktúrnou starostlivosťou o vnútorný mikrobióm - zložky a mikroorganizmy sú v enzýmoch špeciálne navrhnuté na pomoc vybudovať prospešný mikrobióm v čreve. Fermentované enzýmy sú jednotkou na trhu pre rozvoj a udržiavanie zdravej črevnej flóry.

  • Podporujú rozvoj a udržiavanie zdravej črevnej flóry.
  • 33 kmeňov fermentačných a probiotických mikroorganizmov.
  • 100% prírodné zloženie.
  • Vegánske.
  • Bez GMO.
  • Bez lepku a laktózy.
  • Bez konzervačných látok a syntetických príchutí.

 

Dávkovanie

Užívajte 1x 25 ml alebo 3x 8 ml denne neriedené alebo s čistou vodou. Začnite s nízkymi dávkami asi 10 ml denne a podľa potreby zvyšujte až do odporúčanej dennej dávky. Je odporúčané užívať tesne pred jedlom. Dávkovanie pre deti od 3 rokov je 1x denne 8 ml.

 

Výživové hodnoty pre všetky varianty

100 ml

Energetická hodnota

25 kJ / 6 kcal

Tuky

0 g

z toho nasýtené mastné kyseliny

0 g

Sacharidy

1,5 g

z toho cukry

0,84 g

Vláknina

< 0,70 g

Bielkoviny

0 g

Soľ

0 g
 

 

PUR fermentovaný enzým je doplnok výživy s mikroorganizmami, OPC z extraktu z hroznových jadier a Ling Zhi, bez bylín. Účinne pomáha so stabilizáciou mikrobiómu.

Zloženie :Voda, melasa z organického cukru z organickej cukrovej trstiny* (melasu a cukor počas fermentačného procesu konzumujú mikroorganizmami a premieňajú ju na kyselinu mliečnu.), múka z hroznových jadier (OPC)*, Ling Zhi (Reishi)*, mikroorganizmy, probiotické mikroorganizmy.

 

Mikroorganizmy: Bacillus subtilis, Bifidobacterium animalis, B. bifidum, B. breve, B. longum, B. infantis, B. lactis, E. faecium, Lactobacillus. acidophilus, L. amylolyticus, L. amylovorus, L. bulgaricus, L. casei 01, L. casei 02, L. casei 03, L. crispatus, L. delbrueckii, L. farraginis, L. fermentum, L. gasseri, L. helveticus, L. johnsonii, L. paracasei, L. parafarraginis, L. plantarum, L. reuteri, L. rhamnosus, L. salivarius, L. zeae, L. diacetylactis, L. lactis, Saccharomyces cerevisiae, Streptococcus thermophilus.

Obsiahnuté bakteriálne kultúry v 25 ml: približne 2,5 x 109 kmeňov**, Reishi (Ganoderma lucidum)* 8 mg, múka z hroznových jadier* 8 mg.

* z kontrolovaného organického pestovania

** Mikroveda PUR je prírodne fermentovaný produkt, preto môžu hodnoty prirodzene kolísať

Parametre

Súbory na stiahnutie

Odkazy a videá

Komentáre

Hodnotenie

0

Hodnotilo 0 užívateľov

5
4
3
2
1

Články