Jazvečí Balzám Prehrievajúci 50g

(0x)
jazveci-balzam-prehrievajuci-50g.jpg
Záruka
Podľa dátumu spotreby
Kód
jazvecbalzam
Dostupnosť
Skladom
Množstevná zľava
od 2 ks zľava 10 %
od 4 ks zľava 20 %
Naša cena s DPH
34,9 €/ks
Naša cena bez DPH
29,1 €/ks
ks

Popis

Jazvečí balzam prehrievajúci

  • na zmiernenie svalových a kĺbových bolestí
  • na urýchlenie regenerácie svalov a kĺbov
  • zmiernenie bolestí pri radikulitíde (zápalu miechových koreňov), osteochondróze
  • pri reumatizme a neuralgii
  • zvyšuje lokálnu imunitu a stimuluje bunkový metabolizmus
  • pri komplexnom liečení nachladnutia a chorôb z prechladnutia ako bronchitída, kašeľ, nádcha
  • urýchľuje uzdravenie pri nachladnutí, kašli a nádche
  • znižuje riziko vzniku komplikácií

Jazvečí balzám  obsahuje okrem extraktu papriky a zahrievajúcej škorice aj jazvečí tuk, používaný v oficiálnej a ľudovej medicíne už viac než 200 rokov a je získavaný výhradne z licencovaného lovu.

 

Balzam..

  • má silné protizápalové účinky,
  • tlmí bolesti,
  • zlepšuje mikrocirkuláciu v tkanivách
  • pomáha pri chorobách dýchacích ciest,
  • má imunostimulačné a tonizujúce účinky,
  • napomáha regenerácii chrupaviek,
  • aktivuje centrá samoregulácie kĺbov.
  • má antiseptické a hojivé účinky.

 

Je bohatý na vit. A, B 2, B 5, B 6, K vitamín, vit PP, Vit E, karotenoidy.

Spôsob použitia: Ľahkými masážnymi pohybmi vtierať do postihnutých miest (do oblasti hrudníka, chrbta, nôh) až k docieleniu prehrievacieho efektu. Ošetrované miesto je vhodné aspoň na pol hodiny teplo zabaliť. Pri prechladnutí a nádche naniesť krém po oboch stranách nosa a na plosky nôh.
Balzam aplikujte na suchú pokožku. Zabráňte kontaktu s očami. Neodporúčame použitie po kúpeli.
Upozornenie: nepoužívať pri individuálnej neznášanlivosti na jednotlivé zložky balzamu.

 

Zloženie: jazvečí tuk, škoricový olej, extrakt z jedle a papriky.

Balzam má jemný a príjemne prehrievajúci účinok.

Obsah: 50g


Krajina pôvodu: RUSKO

 

 

Parametre

Súbory na stiahnutie

Odkazy a videá

Komentáre

Hodnotenie

0

Hodnotilo 0 užívateľov

5
4
3
2
1

Články