Hrozno Jadierka Mleté - Múka 400g

(0x)
muka-zo-semien-cerveneho-hrozna.jpg
Novinka
Záruka
Podľa dátumu spotreby
Kód
cervenehrozmuka
Dostupnosť
Skladom
Množstevná zľava
od 2 ks zľava 25 %
od 4 ks zľava 35 %
Naša cena s DPH
18,90 €/ks
Naša cena bez DPH
15,40 €/ks
ks

Produkt patrí do kategórie:

Popis

 

MÚKA ZO SEMIEN ČERVENÉHO HROZNA

Hroznová múka je skvelým pomocníkom v každej kuchyni. Vyrába sa z hroznových jadierok. Jadierka sa po vylisovaní a vysušení pomelú na hroznovú múku. Hroznová múka má nižší obsah nenasýtených mastných kyselín ako olej. Ukrýva v sebe mnoho prospešných látok. Ideálne sa pridáva pri pečení k objemu múky v pôvodnom recepte.

HROZNOVÉ JADIERKA A ICH VÝHODY

  • Znižujú hladinu cholesterolu a krvného tlaku.

  • Majú silný antioxidačný účinok. 50-krát silnejší ako vitamín E a 20-krát silnejší ako vitamín C.

  • Zmierňujú priebeh alergických reakcií tým, že tlmia vyplavovanie histamínu.

  • Sú bohatým zdrojom flavonoidov, kyseliny linolovej, olejovej a fenolovej.

  • Posilňujú odolnosť voči stresu.

  • Ochraňujú bunky pred škodlivými látkami.

  • Priaznivo vplývajú na omladenie pleti.

Použitie

Hroznová múka sa používa na prípravu a dochucovanie koláčov, do musli, jogurtov, kefírov či chlebových zmesí, na zjemňovanie a zahusťovanie (1 čajová lyžica). Pri pečení nahradíme 5-10% múky v recepte hroznovou múkou.

Zloženie: Múka z jadierok červeného hrozna (100%).

 

Nutričné hodnoty

v 100 g

Energetická hodnota

661 kJ/158 kcal

Tuky

6,7 g

- z toho nasýtené mastné kyseliny

1 g

Sacharidy

17,2 g

- z toho cukry

2 g

Bielkoviny

9,5 g

Soľ

0 g

 

Krajina pôvodu
EU

Upozornenie!

Skladujte na suchom a chladnom mieste, nevyžaduje chladenie.

Alergény sú vyznačené podčiarknutím

 

 

Parametre

Súbory na stiahnutie

Odkazy a videá

Komentáre

Hodnotenie

0

Hodnotilo 0 užívateľov

5
4
3
2
1

Články

Výrobca