
100% prírodné bambucké maslo
Váš košík je prázdny
KAKAOVÉ MASLO BIO
BIO RAW kakaové maslo je vzácna komodita, ktorá sa získava lisovaním kakaovej hmoty, získanej z nepražených kakaových bôbov. Táto metóda zaručuje, že všetky živiny ostanú zachované. Je to nesladený, jedlý, rastlinný tuk kakaových bôbov. Má vôňu a chuť horkej čokolády.
Kakaové maslo BIO RAW je vynikajúcim zdrojom omega-6 a omega-9 mastných kyselín, a rovnako živín, ktoré podporujú náladu a imunitný systém. Vďaka prirodzenej rovnováhe prírodných antioxidantov je to jeden z najstabilnejších tukov na planéte. Je prirodzene bohaté na vitamín E, rovnako ako mnoho ďalších vitamínov a minerálnych látok.
Vzhľadom k tomu, že sa rýchlo vstrebáva, účinne nás zbavuje suchej a podráždenej pokožky. Postihnuté partie zjemňuje a hydratuje.
BIO RAW KAKAOVÉ MASLO - JEHO VŠETRANNÉ VYUŽITIE
pri výrobe čokolády – je jej hlavnou zložkou a zjemní jej chuť
pri krájaní čokoládovej polevy zabezpečí, aby nepraskala
na pečenie, smaženie mäsa
pri príprave RAW koláčov, dezertov, sušienok, zmrzliny
vďaka regeneračným vlastnostiam má využitie aj v kozmetickom priemysle
Náš TIP !
Zmiešajte trochu kakaového masla so sirupom z agáve, javorovým sirupom alebo medom, a docielite sladký čokoládový sirup. Alebo si vyskúšajte vymixovať lahodný dezert: kombinácia 1 lyžice surového kakaového masla, 2 polievkové lyžice kakaa v prášku, stredne veľké avokádo a pár kvapiek vanilkového extraktu.
Zloženie :
BIO RAW kakaové maslo - kúsky
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Krajina pôvodu: Peru
Hodnotilo 0 užívateľov
100% prírodné bambucké maslo