Kari Madras - Zmes Korenia 100g

(0x)
karimadrasnahlad.jpg
Kód
karimadras100
Dostupnosť
Skladom
Množstevná zľava
od 2 ks zľava 20 %
od 4 ks zľava 20 %
Naša cena s DPH
9,9 €/ks
Naša cena bez DPH
8,2 €/ks
ks

Produkt patrí do kategórie:

Popis

Kari Madras je mierne páliva zmes korenia. Vôňa a chuť Kari madras je výrazná po koriandru a kurkume. Najlepšie sa kombinácia tohto korenia využije v ryžových, kuracích na zeleninových jedál.

 

Zloženie: koriander, kurkuma, fenikel, rasca, korenie biele, zázvor, muškátový kvet, chilli, paprika pálivá, klinček, kardamóm, čierne korenie, regulátor kyslosti - Kyseliny citrónová. BEZ SOLI.

 

Použitie:

Kari za najčastejšie používané v kombinácii s ryžou. Najznámejšie je kurča na karí. Ďalej je vhodná do  zeleninových polievok,  strukovín, omáčok, ale i na ochutenie zeleninových zmesi, kuskusu, rýb alebo králičieho mäsa.

 

Recept: Madras kurča

 

Na dve porcie potrebujeme:

 

    500 g kuracích pŕs / stehien

    2 stredné cibule,

    4 paradajky,

    1 ks zázvoru,

    4 strúčiky cesnaku,

    lyžička soli,

    2 polievkové lyžice Kari Madras,

    1 polievková Lyžica garam masala.

 

Postup: Na lyžici masla orestujeme pokrájanú cibuľu, zázvor Cesnak - pri 100 ° C cca 10 min. Potom pridáme paradajky, zmes korenie Kari madras a dôkladne premiešame. Pridáme mäso pokrájané na malé kúsky. V prípade použitia kuracích stehien 20 min. povariť  a do omáčky pridáme obrane mäso natrhané na kúsky. Varíme ďalších 20-30 min. pri 100 ° C V posledných 15 min. pridáme polievkovú lyžicu garam masala. Madras kura podávame s ryžou basmati alebo čerstvým chlebom.

 

Skladovanie: Uchovávajte v Suchu starostlivo uzatvárajte.

Parametre

Súbory na stiahnutie

Odkazy a videá

Komentáre

Hodnotenie

0

Hodnotilo 0 užívateľov

5
4
3
2
1

Články