
Kakaové Bôby Nepražené Bezalkoholová Tinktúra (Theobroma cacao)
- Záruka
- Podľa dátumu spotreby
- Kód
- kakaovebobytinkturaz
- Dostupnosť
- Skladom
- Naša cena s DPH
- 14,90 €/ks
- Naša cena bez DPH
- 12,10 €/ks
Produkt patrí do kategórie:
Popis
Kakaové Bôby Nepražené Bezalkoholová Tinktúra 30ml
Označenie AF (Alcohol Free) znamená bez alkoholu - prípravok s 0% obsahom alkoholu. Pri výrobe bola použitá unikátna technológia a niekoľkonásobná extrakcia. AF tinktúry si zachovávajú maximum účinných látok, chuť a arómu použitej byliny.
Tinktúra je vyrobená z nepražených kakaových bôbov, ktoré pochádza z Pobrežia Slonoviny. V r. 1519 španielsky dobyvateľ Hernando Cortés objavil tajomstvo nápoja vládcu Aztékov. Chuť surového nepraženého kakaa niekto kedysi nazval tou najčokoládovejšia čokoládou. Kakaové bôby obsahujú teobromín a teofylín.
Ustanovenie nariadenia Európskeho parlamentu Rady (ES) č.1924 / 2006 o výživových zdravotných tvrdeniach nám nedovoľuje informovať vás o ďalších účinkoch tejto rastliny na váš organizmus. Informácie o pôsobení si prosím dohľadajte vo voľne dostupných zdrojoch alebo v herbári.
Tinktúra neobsahuje žiadny alkohol, farbivá ani sladidlá.
Tradičné použitie:
Po pretrepaní dospelí (75 kg) 20 kvapiek 3 × denne. Odporúčame vložiť do úst a nechať vstrebať cez sliznicu. Je možné zapiť malým množstvom vody. Odporúčaná denná dávka obsahuje 3 521 mg čerstvých bôbov.
Upozornenie: Neslúži ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Spotrebujte najlepšie do dvoch mesiacov od otvorenia. Ukladajte na bezpečnom mieste mimo dosahu detí. Skladujte v tme, suchu a starostlivo uzavierajte!
Balenia: 30 ml a 50ml
Doplnok stravy
Parametre
Súbory na stiahnutie
Odkazy a videá
Komentáre
Hodnotenie
0
Hodnotilo 0 užívateľov
Články
Výrobca
Varianty produktu


Kakaové Bôby Nepražené Bezalkoholová Tinktúra 30ml (Theobroma cacao)
Alternatívny tovar

Kakaové Boby Nepražené Celé Nelúpané (Theobroma cacao)

Kakaové Bôby Nepražené Celé Lúpané Indonézia (Theobroma cacao)

Kakaové Bôby Nepražené Sekané (Theobroma cacao)
